Rólunk

Universo Clean – célunk, hogy már a név hallatán mindenkinek az univerzális, mindent átfogó és professzionális takarítási és zöldterület-kezelési megoldások jussanak eszébe.

És hogy ezt miképp akarjuk elérni? Az ügyféligények középpontba állításával. Tartós kapcsolat kialakítására törekszünk minden partnerünkkel, és hisszük, hogy ezeket a kapcsolatokat a megbízhatóság és a magas szolgáltatási színvonal tudja megalapozni és vezérelni.

Hatékony folyamatok, környezetbarát termékek és technológiák, rendszeres kapcsolattartás, közös gondolkodás – mi így találjuk meg minden ügyfelünk számára a tökéletesen személyére szabott takarítási és zöldterület-karbantartási megoldásokat. A kezdeti felmérést és egyeztetést követően abban az ütemben végezzük munkánkat, ahogy azt partnereink igénylik – és ami számunka kiemelkedően fontos: rendszeresen visszaellenőrizzük, dokumentáljuk az elvégzett feladatokat, ezzel is biztosítva az általunk nyújtott szolgáltatások kiegyensúlyozott minőségét és átláthatóságát.

Miért érdemes minket választania?

  • Nem kell saját szakembereket alkalmaznia takarítási vagy zöldterület-gondozási feladatokra. Így bér- és járulékköltségeket takarít meg, míg díjunkat szolgáltatásként elszámolhatja.
  • Zöldterületét és belső tereit mindig a legmodernebb technológiával ellátott, professzionális eszközökkel és környezetkímélő szerekkel gondozzuk, tisztítjuk.
  • A keletkezett zöld- és egyéb hulladékot szakszerűen eltávolítjuk.
  • Munkánkra minőségi garanciát vállalunk és felelősségbiztosítással rendelkezünk.