Szolgáltatásaink

Zöldterület-gondozás

A gondozott, zöld környezet alapvető emberi igény. Az esztétikus és rendezett zöldterületek kialakításához, fenntartásához ugyanakkor idő, szakértelem és megfelelő eszközök szükségesek.

​Mi az Universo Clean Nonprofit Kft-nél „zöldben” látjuk a világot – elhivatottak vagyunk minden olyan munka iránt, amely ​igényes, ápolt zöld terek kialakítását szolgálja.

​A fűnyírás, kaszálás, sövénygondozás és parkrendezés mellett zöldterület-kezelési tevékenységünk kiterjed a túlburjánzott növényzet karbantartására, az elhanyagolt területeket rendbehozatalára is. Megszépítjük közterületek zöldfelületeit, társasházak, ipari területek parkjait.

Professzionális takarítás

Tevékenységi körünkbe tartozik telephelyek, csarnokok, üzlethelységek ​és társasházi közös használatú területek professzionális takarítása.​ Különösen hatékony és víztakarékos tisztítási technológiánknak köszönhetően a kimagasló ügyfél-elégedettség és környezettudatosság kéz a kézben járnak.

Céges ügyfelként nem csak azért éri meg az Universo Clean takarítási megoldásait választania, mert így saját gondnoki személyzet híján bér- és járulékköltségeket takarít meg, hanem mert díjunkat szolgáltatásként el is számolhatja.

Lakások, házak takarítása

Magánszemély ügyfeleinknek is állunk rendelkezésére, amennyiben segítségre van szükségük otthoni környezetük rendben tartásában. Megbízható szolgáltatóként vállaljuk otthona heti vagy kétheti rendszerességű takarítását, továbbá alkalmi jelleggel magánlakások vendégség előtti vagy utáni nagytakarítását, szőnyegek tisztítását ipari technológiával és festést vagy felújítást követő takarítást is.

Jégmentesítés

Ha a hőmérséklet fagypont alá esik, a páralecsapódástól, ónos esőtől, hótól csúszóssá, síkossá váló külső burkolat veszélyezteti Ön és ügyfelei biztonságos közlekedését. Az Universo Clean ilyenkor is időben áll az Ön rendelkezésére, azokkal a legkorszerűbb és leghatékonyabb síkosság-mentesítő anyagokkal és technológiákkal, amelyek nem korrodálnak, gyorsan lebomlanak és környezetbarátok.​ Vállaljuk parkok és kisüzemi területek hóeltakarítását.