Fogjunk egy ecsetet és egy hengert, néhány liter festéket, és már kész is a szobafestés, igaz?


Festés

Nem egészen. 

Az az igazság, hogy könnyű rosszul csinálni Debrecenben is a szobafestést. Bár pénzt takaríthatunk meg, ha saját magunk festjük ki otthonunkat Debrecenben, de azt is szeretnénk, hogy a falak tökéletesek legyenek.

Miért készítik elő a falakat festés előtt Debrecenben? 

Számos oka van annak, hogy a falakat elő kell készíteni festés előtt, ami persze növeli a szobafestés árakat Debrecen is, de az elsődleges cél az, hogy a falak hibátlanul nézzenek ki, amikor befejezzük a munkát. A jó minőségű és tartós festéshez elengedhetetlen a megfelelő technológiai lépések betartása, amire bizonyíték debreceni szakembereink munkája.

Tisztítás, glettelés, alapozás

Szakembereink a szobafestést Debrecenben ennek a három előkészítő lépéssel kezdik a munkát.

A falak alapos megtisztítása nagyon fontos, különösen a konyhában, ahol láthatatlanul zsírral, olajjal szennyeződnek. Ugyanez vonatkozik a fürdőszobára, ahol hajlakkok és különböző kozmetikumok tapadhatnak a falakra.

Alapvető, hogy a falak és a felületek zsír- és pormentesek legyenek a festés előtt.

Debrecenben a szobafestés előtt minden egyenetlenséget, repedést, vagy lyukakat glett anyaggal kijavítjuk, elsimítjuk, kitöltjük. A fal lecsiszolása nagyon zajos és piszkos munka, azonban a falak egyenetlenségének kiküszöbölése érdekében néha nincs kiút.  Cégünk a pormentes csiszoláshoz HEPA szűrős porszívót használ, ami befolyásolja a szobafestés árakat Debrecen, de a végeredmény magáért beszél.

Milyen gyakran érdemes átfesteni a belső falakat? 

Számos tényező befolyásolhatja a belső falak festékének élettartamát és ezáltal a szobafestés árakat Debrecen városában. Megfelelő felhordással egy kiváló minőségű falfesték akár öt évig is megmarad, viszont egy tapasztalt professzionális cég által végzett minőségi belső festés akár hét évig is eltarthat. A megfelelő alapanyagok kiválasztása és a hozzáértő szakmunka persze növeli a szobafestés árakat debreceni vállalatunknál is, de hosszú távon mindenképp megéri ezt a fajta szolgáltatást igényelni, hiszen több éven át élvezhetjük a végeredményt és ritkábban kell szakember segítségét kérnünk otthonunk megszépítése érdekében.
Debrecenben szakembereink a minőségi szobafestés elvégzéséhez a sima, tiszta és tapadó falfelületet tekintik elsődlegesnek. Az alapozó felhordása gondoskodik arról, hogy a festék egyenletesen tapadjon a falra.

Debrecenben minden munkánk árajánlattal kezdődik, ami részletesen tartalmazza szobafestési árainkat, amelyet természetesen megrendelőink igényeihez igazítunk. Megrendelőinknek Debrecenben kizárólag kifogástalan és esztétikus szobafestéssel állunk rendelkezésére.Címkefelhő: festés debrecen, szobafestés debrecen, szobafestés árak debrecen

Lépjen velünk kapcsolatba!