WPC terasz, lépcső, korlát, kerítésrendszer


WPC terasz, lépcső, korlát, kerítésrendszer

Cégünk a kivitelezésre szakosodott. Az anyag vásárlását követően a legfontosabb szempont a helyes és körültekintő telepítés. Amennyiben nem rendelkeznek megfelelő háttértudással az anyagok fektetéséhez, kérje csapatunk segítségét, hogy a szakszerű telepítésnek köszönhetően tartós, kiváló minőséget kapjanak.

Számtalan alkalommal találkoztunk már olyan esetekkel, amikor megkértek minket, hogy javítsunk ki egy-egy felületet, amely felhullámosodott vagy megtöredezett. Vannak esetek, amikor egyértelműen magyarázható a probléma az anyag rossz minőségével, de legtöbbször a kivitelezés minősége miatt megy tönkre egy-egy felület idő előtt.

Kivitelező csapatunk telepít WPC teraszokat, lépcsőket, korlátokat, kerítésrendszereket rendkívüli módon ismerik az anyag tulajdonságait, minden felület telepítésére könnyen találnak megoldást, gondos odafigyeléssel és részletességgel végzik a munkájukat. Számunkra ez egy nagyon fontos tényező.

Árajánlat, helyszíni felmérés és egyéb technikai kérdéssel kapcsolatban nyugodtan forduljanak hozzánk bizalommal.

Mi az a WPC?

WPC termékek (wood-plastic composite) azaz fa-műanyag kompozit anyagok 60% farostból (bambusz, faliszt), 30% hőre táguló, újrahasznosított műanyagból és 10% egyéb adalékanyagokból állnak össze, melyet nagy hőmérsékleten és nyomás alatt préselnek.

Magas fatartalma biztosítja a gyönyörű, esztétikus fahatású megjelenést amíg műanyag tartalmának köszönhetően elsősorban rendkívül időtállóvá válik.

A WPC előnyei

- UV-állóság - Időjárásállósága magas szintű - Megjelenése rendkívüli - Tisztítása meglehetősen egyszerű, szappanos vízzel történik - Nem igényel semmiféle különleges kezelést - Nem szálkásodik, korrodálódik, vetemedik - Gyönyörű megjelenés - Környezetbarát