CikkekLakásfelújítás mögötti motivációk

A lakásfelújítás Debrecenben számos célt szolgálhat, az ingatlan értékének növelésétől kezdve az életminőség javításán át egészen a környezetvédelemig.
Bővebben

A debreceni lakásfelújítások 3 legfontosabb célja

Debrecen, Magyarország második legnagyobb városa, dinamikusan fejlődik, és egyre népszerűbb célpontot jelent mind a hazai, mind a külföldi befektetők számára.

Bővebben

Mit tegyünk, hogy hosszú élettartamot biztosítsunk a kültéri WPC burkolatnak?

Sajnos az nem elég, ha építtetünk egy gyönyörű, új teraszt vagy kültéri burkolatot és csak a magas minőségű alapanyag megvásárlására figyelünk oda.

Bővebben


WPC teraszok megfelelő karbantartása

A WPC deszkázat, más néven fa-műanyag kompozit deszka, tartóssága, alacsony karbantartási igénye és természetes megjelenése miatt népszerű választás kültéri terekbe.

Bővebben

Kertépítés és parkrendezés egy magasabb szinten

Miért fontos, hogy szakértelemmel végezzék el akár a kertépítést, akár a parkrendezést, még akkor is, ha csak földről és növényekről van szó?

Bővebben

Professzionális kertépítés és parkrendezés

A kertépítés és parkrendezés profi szakemberek által elvégzett munka jelentős mértékben hozzájárulhat egy ingatlan értékének emeléséhez és egyedi szépségének kialakításához.

Bővebben


Miért válasszunk külső felhasználásra WPC-t?

A WPC (vagyis fa-műanyag kompozit) egy hihetetlenül sokoldalú anyag, melyet szívesen és gyakran használnak teraszok, kerítések és korlátok alapanyagaként is.

Bővebben

A WPC burkolat sokoldalúsága

A fa-műanyag kompozit (WPC) burkolat egy kiválóan sokoldalú anyag, amelyet gyakran alkalmaznak kerítések és korlátok építéséhez. A WPC a fa természetes szépségét és a műanyag tartósságát kombinálja, így ideális választás lehet kültéri felhasználásra.

Bővebben

WPC, mint praktikus teraszburkolat

A teraszok olyan helyek, ahol a család és a barátok találkoznak, ahol pihenni és kikapcsolódni lehet. Az otthon kiterjesztett részeként szolgálnak, és kiváló lehetőséget nyújtanak a szabadtéri élményekre.

Bővebben


Mitől függ a WPC burkolat árának alakulása?

Az otthoni vagy üzleti helyiség felújítása során az egyik legfontosabb szempont a burkolat kiválasztása. A WPC burkolat egy olyan népszerű választás, amely az ár és a minőség optimális kombinációját nyújthatja.

Bővebben

Kinek ajánljuk a WPC burkolatot? - Folytatás

Ahogy azt előző cikkünkben is már kifejtettük, a WPC burkolatot számtalan formában és helyen érdemes és lehet alkalmazni, ami nem csak tartós, hanem esztétikus megjelenést is kölcsönöz különféle ingatlanokban.

Bővebben

Kinek ajánljuk a WPC burkolatot?

A WPC burkolást kinek ajánlják? Ez egy tartós és stílusos megoldás mindenki számára! A WPC burkolat (fa-műanyag kompozit) egy innovatív és környezetbarát anyag, amely egyre népszerűbbé válik a burkolatok készítésekor.

Bővebben


Amit a WPC burkolás előnyeiről tudni érdemes - Folytatás

A WPC burkolás felhasználásnak számos egyéb előnye is van a tartósság és a könnyű karbantarthatóság mellett, melyek egyike a környezetbarát jelleg. Az anyagban kevesebb fa használatával hozzájárul a fa erőforrások megőrzéséhez, miközben a műanyag hulladék újrahasznosítását is támogatja.

Bővebben

Amit a WPC burkolás előnyeiről tudni érdemes

A WPC burkolás (Wood Plastic Composite) egy innovatív megoldás, amely egyre népszerűbbé válik a burkolási projektek során. Ez a burkolási technológia olyan anyagokat kombinál, mint a fa és a műanyag, és számos előnnyel jár az építészetben és a belsőépítészetben. A WPC burkolás előnyei széles körben elismertek, és többek között az alábbiakban rejlenek.

Bővebben

Térkövezésben rejlő lehetőségek

A térkövezés egy olyan építészeti megoldás, amely számos lehetőséget kínál az épületek és a környezetük tervezése során. A térkövezés egyik fő előnye, hogy a burkolatokat szinte bármilyen formában és színben lehet létrehozni, így lehetővé teszi az épületek és a környezetük esztétikai megjelenésének javítását.

Bővebben


Hogyan ültessünk fűmagot? Avagy a füvesítés lépései – 3. rész

A cikksorozat első két részében arról írtunk, hogy a fűmag vetés esetében milyen fontos az időzítés, a talaj megfelelő állapota és a vetőmagok minősége és hogy hogyan készítsük elő a füvesítés előtt álló területet a fűmag vetés előtt.

Bővebben

Hogyan ültessünk fűmagot? Avagy a füvesítés lépései – 2. rész

Az első részében kitértünk rá, hogy a füvesítés esetében milyen előkészületek szükségesek ahhoz, hogy mihamarabb sűrű és dús gyepünk legyen.

Az időzítés fontos, hiszen nem mindegy, hogy mikor vetjük el a magokat és indítjuk el a folyamatot.

Bővebben

Hogyan ültessünk fűmagot? Avagy a füvesítés lépései – 1. rész

Új gyepet szeretnénk, vagy újra füvesítés előtt állunk? Bár nem kellenek atomfizikai ismeretek a pázsit vetőmag ültetésének és nevelésének folyamatához, de azért nem árt tisztában lenni néhány fontos alaplépéssel, hogy a füvesítés végeredménye egy csodálatosan sűrű, zöld és egységes gyep legyen, amire igazán büszkék lehetünk majd.

Bővebben


Folyamatosan végezzük a síkosságmentesítést Debrecenben.

2022. január 14., Debrecenben az ónos eső következtében lejegesedett Homokkerti felüljáró járdáit és lépcsőit síkmentesítettük (sózás).
Bővebben

Hóeltakarítás Debrecenben

2022. január 08. szombat délután 4-6 centiméteres hó hullott Debrecenben.
Bővebben

Az élhető környezet megteremtése

Gépeink és embereink folyamatosan dolgoznak az élhető környezet megteremtése…
Bővebben


Fűvágó traktor üzembe helyezve

A pályázat keretében beszerezni tervezett utolsó fűvágó traktor is…
Bővebben