Universo Clean – célunk, hogy már a név hallatán mindenkinek az univerzális, mindent átfogó és professzionális takarítási és zöldterület-kezelési megoldások jussanak eszébe.
Elvégzett munkák

Sövénynyírás ( 75% )

Fakivágás ( 60% )

Fűnyírás ( 85% )

És hogy ezt miképp akarjuk elérni? Az ügyféligények középpontba állításával. Tartós kapcsolat kialakítására törekszünk minden partnerünkkel, és hisszük, hogy ezeket a kapcsolatokat a megbízhatóság és a magas szolgáltatási színvonal tudja megalapozni és vezérelni.


Hatékony folyamatok, környezetbarát termékek és technológiák, rendszeres kapcsolattartás, közös gondolkodás – mi így találjuk meg minden ügyfelünk számára a tökéletesen személyére szabott takarítási és zöldterület-karbantartási megoldásokat. A kezdeti felmérést és egyeztetést követően abban az ütemben végezzük munkánkat, ahogy azt partnereink igénylik – és ami számunka kiemelkedően fontos: rendszeresen visszaellenőrizzük, dokumentáljuk az elvégzett feladatokat, ezzel is biztosítva az általunk nyújtott szolgáltatások kiegyensúlyozott minőségét és átláthatóságát.

Miért érdemes minket választania?

GépparkFűnyíró traktorok

 

Fűnyíró traktoraink melyekkel kisebb és nagyobb (ipari) területeken is egyaránt minőségi, gyors és hatékony munkavégzést tudunk biztosítani, fűvágás és természetesen az összegyűjtése is megoldott!

Motoros kézi kasza

 

12 motoros kézi kasza, lombszívó, lombfúvó gépeink biztosítják a teljeskörű, minőségi és mindenre kiterjedő zöldterület karbantartást!

További kézi gépeink

 

Tuják, sövények teljeskörű karbantartásához rendelkezésre állnak motoros fűrészek, normál és magassági sövénynyírók, permetező gépek!

Faaprító gép

 

Cégünk zöldterület karbantartás mellett favágással, tűzifa aprítással is foglalkozik. A fa méretétől és keménységétől függően, akár napi 15 köbméter fát tudunk feldolgozni.

Miért van szükség fűkaszálásra Debrecenben?

Fűnyírás és fűkaszálás

A fűnyírás gyakorisága meghatározza a gyomnövények elterjedtségét, a vízháztartást és tápanyag ellátottságot. Mivel a fűfajok nyírásának gyakorisága befolyásolja a növények virágzását és a mag érlelését, ezért fontos ennek megelőzése.

Ha van valami, ami elrontja a gyönyörűen nyírt pázsitot, az a rendezetlen gyepszegély. A pázsitnak több része is van, ami fűnyíróval nem érhető el. A fűkaszálás Debrecenben az egyik nagyszerű módja annak, hogy a parkok és a kertek esztétikailag is szépek és rendezettek legyenek.

Az utak mentén a pázsit széleinek rendezésére, a kerítések közelében, vagy más növények körül növő "rendetlen" fűcsomók eltávolításához, ami fűnyíróval nem érhető el, Debrecenben fűkaszálást alkalmazunk. A megfelelő gyepszegélyezési technikák, a növényvédőszerek és gyomirtók kombinációjának szakszerű alkalmazásával az általunk karbantartott zöldterületek mindig szépek és egészségesek.

Kémiai és kézi gyomirtás Debrecenben

Hogyan lehet megszabadulni a gaztól? Véglegesen sajnos ez nem lehetséges. A talajban lévő magkészlet folyamatosan pótolódik, mert a gyomoknak van egy kellemetlen szokása, ami a bőséges magmennyiség biztosítása.

Egy biztos, minél tovább várunk a gyomirtással Debrecenben, annál több lesz belőle.

A gyomok nem csak a zöldfelületek vizuális benyomását rontja, de kiszorítják a dísznövényeket is az életterükből. Ezért nagyon fontos a megfelelő időben elvégzett gyomirtás Debrecenben, amelyhez cégünk a lehetőségekhez mérten, nem minden esetben használ vegyszereket. Kis felületek, vagy akár nagyobb felületeknél is, ahol kevés a gaz, a gyomirtást Debrecenben kézzel végezzük el. Nagyon óvatosak vagyunk a vegyszeres gyomirtással Debrecenben, hogy a lehető legkevesebb kémiai anyag kerüljön a környezetbe.

Sövényvágás, sövénynyírás Debrecenben

Debrecenben a sövényvágás és metszés nagy odafigyelést igényelnek, nem elegendő csak a szerszámok használata a tökéletes sövény kialakításhoz. A szépen vágott sövények gyönyörűek, ránézésre is rendkívül dekoratívak, igazi jellegzetes díszek, amelyek azonban különleges gondozást igényelnek, annak érdekében, hogy egészséges és dúsak maradjanak.

Érdemes pontosítani, nincs olyan növény, amelyik kifejezetten "hajlandó" sövénnyé válni, ezért minden a szakemberek tudásán, képességein és nyilván, magán a növényválasztáson múlik.

Cégünk a szakszerű sövényvágáshoz Debrecenben szakképzett munkavállalókkal és a sövénynyíráshoz megfelelő eszközökkel rendelkezik. Az általunk karbantartott területeken funkcionális és professzionális sövénynyírási technikákat alkalmazunk Debrecenben.

Különös figyelmet fordítunk a sövényvágást Debrecenben, mert ahhoz, hogy az ágak egyenletes és harmonikus növekedését biztosítsuk rendszeres sövényvágásra van szükség. A sövénynyírást Debrecenben is az év meghatározott időszakában és speciális technikával kell elvégezni, hogy a növény szabályos és rendezett fejlődését garantálni lehessen.

Debrecenben, a sövénynyírás során a beteg növényrészeket és a letört ágakat, ha vannak, el kell távolítani. Szükség esetén olyan kezeléseket is el kell végezni, amelyek megakadályozzák a betegség terjedését, amely az egész növényt megfertőzheti.
Érdemes megjegyezni, hogy kínálatunkban megtalálható szolgáltatások közül a rutinkarbantartás, amely magába foglalja a fűnyírást, fűkaszálást a sövényvágást és a gyomirtás is Debrecenben.Címkefelhő: fűkaszálás, gyomirtás, sövénynyírás, sövényvágás, Debrecenben, Debrecen területén